Hoe werk ik

Voor bedrijven en consumenten

Wij werken voor bedrijven en particulieren, u heeft één aanspreekpunt Wij fotograferen uw gezin, maken portretopnames, brengen uw bedrijf en medewerkers in beeld, profit en non-profit organisaties, onderwijsinstellingen of detailhandel. 

Van te voren, persoonlijk of telefonisch, wordt besproken waarvoor de fotografie is, welke uitstraling u wilt en wat u wilt bereiken. Uiteraard is het altijd mogelijk eerst kennis te maken. Wij informeren u dan over de mogelijkheden. Gaat u met ons in zee, dan volgen de ruwe ideeën en de offertefase.

Stap 1: de kennismaking

Uiteraard wil je weten wie de fotograaf is. Ook wij vinden het belangrijk de klant te kennen. Tijdens de eerste afspraak hoor ik graag wie je bent, wat je doet, wat je vraag is, maar ook zeker zo belangrijk wat je doel is. Wat wil je bereiken met de foto's die gemaakt worden? Wat wil je uitstralen? Wij zullen de eerste ideeën met je bespreken, aftasten wat je mooi vindt. Uiteraard bespreken we ook onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten. 

Wil je meer dan alleen fotografie? Wil je ook graag de één of meerdere ruimtes van je kantoor of huis veranderen dan bespreken we ook de mogelijkheden van de ruimtestylist. Ik laat je voorbeelden zien van het behang, stickermateriaal, textielframes of andere materialen die mogelijk zijn. Voor meer informatie kijk op www.ruimtestylist.nl.

De kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Stap 2: Een proefopname voor zakelijke fotografie

Als je na de kennismaking met ons in zee wilt gaan dan maak ik een offerte op, na goedkeuring hiervan gaan we aan de slag. 

Het is mogelijk om eerst een proefopname te maken van één van de mensen of producten. Op die manier bouwen we aan wederzijds vertrouwen en kunnen we nog bijschaven waar nodig. De bestanden worden digitaal gedeeld.

Voor het maken van de proefopname worden kosten in rekening gebracht. Wanneer wij de opdracht mogen uitvoeren worden de kosten voor de proefopname uiteraard verrekend in de totaalprijs. 

Stap 3: Fotografie en eindresultaat

Tijdens de offertefase hebben we besproken wanneer de foto's gereed moeten zijn. Het moment van fotografie, eventueel op locatie,  wordt met u afgestemd, dit kan 24 uur, 7 dagen in de week. Net wanneer dit het beste uitkomt. 

Bent u een zakelijke klant dan worden de bestanden digitaal toegestuurd zodat u deze kunt bekijken (met watermerk). Binnen de offerte valt één ronde bewerking van de foto's waar nodig. Als de foto's goedgekeurd zijn ontvangt u deze zonder watermerk en in het juiste formaat om deze te kunnen gebruiken. 

Particulieren kunnen de digitale bestanden ook ontvangen, echter dit wordt apart meegenomen in de offerte. 

De originele bestanden (RAW-bestanden) blijven ten alle tijden eigendom van Fotografie Marco Hamelink en worden niet verstrekt aan de opdrachtgever. 

Ons doel is om de klant - zowel zakelijk als de consument - volledig te ontzorgen. U heeft er geen omkijken naar.