Wendy Penning

De administratieve duizendpoot

Mijn jarenlange ervaring als office manager komt goed van pas voor onze onderneming. Sinds 2008 ben ik in toenemende mate betrokken op de achtergrond bij onze zaak. De laatste jaren treed ik steeds meer naar buiten als gezicht van Marco Hamelink Fotografie & Design Studio. Het bezoeken netwerkbijeenkomst, het leggen van contact, maar ook social media, agendaplanning en boekhouding zijn mijn aandachtsgebieden. Tevens ben ik office manager bij WZW, Werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn. 

 

Werkervaring

Vanuit de schoolbanken begonnen als telefonische/receptioniste in 1990 bij een accountantskantoor, in de loop van de jaren steeds een stapje hoger gegaan waarbij mijn keuze om enkele jaren geleden te gaan werken als directiesecretaresse bij een grote Kinderopvang organisatie in Arnhem heeft geleid tot mijn huidige functie als Office Manager bij WZW. De ervaring die ik heb opgedaan komt goed van pas om Marco te kunnen ondersteunen op een breed vlak. 

Feiten over mij

Mijn organisatietalent, accuratesse en netwerkcapaciteiten maken dat de onderneming zich steeds breder kan orienteren. Naast de beide functies die ik bekleed, heeft cultuur, lezen, wandelen, sporten en tuinieren mijn interesse. Ook contacten met vrienden vind ik erg belangrijk. Een druk bestaan, maar ik zou niet anders willen. Druk zijn is relatief, zolang ik ergens plezier in hebt ervaar ik dit niet als "druk zijn". 

Social Media