Ricardo Hamelink

De media & entertainmentmanager is spee

Van jongs af aan ben ik geintereseerd in muziek, film en een combinatie daarvan. Het combineren van beeld en geluid heb ik ongeveer vanaf mijn 12e voor de zaak van mijn vader gedaan. In de loop van de jaren werd het beter, maar het kon nog beter. Na enige jaren werkervaring op een heel ander gebied, heb ik toch besloten mijn jeugddroom te gaan realiseren. Twee jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Media & Entertainmentmanager bij Stenden in Leeuwarden. Een perfecte combinatie om mijn talenten het gebied van Media, Beeld & Geluid en mijn leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen. 


 

Werkervaring

Naast beeld en geluid opdrachten voor mijn vader, heb ik een aantal jaren als DJ op feesten & partijen muziek gedraaid. Tussen mijn middelbare school en mijn huidige opleiding heb ik een aantal jaren als leidinggevende bij de Albert Heijn gewerkt. Hier heb ik mijn leidinggevende talenten ontdekt en gemerkt dat ik plezier heb in het begeleiden van werknemers in hun werk. De ervaring die ik hier heb opgedaan, kan ik goed toepassen in de begeleiding van (potentiële) studenten van en het promotiewerk voor Stenden. 

Feiten over mij

Mijn enthousiasme en interesse in alle soorten muziek en media lopen in mijn privé, studenten en werkende leven door elkaar heen. Ik kan niet naar muziek luisteren zonder hier een toepassing bij te bedenken en te bedenken of ik dit in mijn DJ opdrachten kan verwerken. Mijn muziekinteresse is heel divers van jaren 60 tot heden, van rock tot pop tot rap. Verder vind ik het leuk om zelf filmpjes te maken, mensen te interviewen over diverse onderwerpen. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn vriendin, familie, vrienden, fitness en hardlopen. Door te sporten maak ik mijn hoofd leeg zodat er ruimte is voor nieuwe ideeën.

Social Media