Alle soorten van fotografie

Wij verzorgen al uw fotowerk: Van de geboorte van een baby tot de uitvaart. Maar ook alle facetten wat bijdraagt tot uw bedrijfs PR; mensen én producten
Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij realiseren het voor u. Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Oude foto's een tweede leven

  Oude foto's een tweede leven

  U kent ze wel oude vergeelde, verkreukelde foto’s in een doos of album. Soms zelfs wat gescheurd, lijmresten en/of verknipt. En juist die foto is u nu zo dierbaar.
  Het is mogelijk deze foto weer te herstellen en als een pronkstuk in een lijst te zetten. Voor mij is het altijd weer een uitdaging om de foto zo mooi als mogelijk te maken en mijn klanten te verassen met het resultaat.

  Het retoucheren van foto’s is maatwerk, informeer naar de kosten en de mogelijkheden.

 • Bruidsfotografie

  Bruidsfotografie

  De trouwdag is een belangrijke stap in het leven. Een mooie dag vol dierbare herinneringen. Door het maken van foto’s kan het bruidspaar hier een leven lang op terugkijken.De kunst is om de juiste beelden vast te leggen zonder dat het bruidspaar en de gasten hier hinder van ondervinden. Van de foto’s kan een album gemaakt worden in een formaat naar keuze, u kunt enkel een DvD met opname ontvangen of beide. 

 • Portret- & Groepsfotografie

  Portret- & Groepsfotografie

  Er zijn diverse gelegenheden om portret-, en/of een groepsfoto te maken. Als cadeau bij een jubileum, wanneer de (groot)ouders een kroonjaar bereiken, vader-, of moederdag, Kerst, verjaardag, bij emigratie en zo zijn er nog veel gelegenheden.

  De foto kan gemaakt worden op locatie of in de studio. De locatie kan zijn bij u thuis, in de buitenlucht of een ander locatie die voor u speciaal is.

 • Babyfotografie

  Babyfotografie

  Als geen ander weet u natuurlijk dat kinderen in een mum van tijd groot worden. Alle beelden proberen te onthouden is onbegonnen werk. De herinnering vervaagt op den duur. Een foto kan de herinnering levend houden.

  Het eerste jaar van een kind gaat heel snel voorbij. Dat is de reden dat wij een fotosessie aanbieden wanneer het kindje 4, 8 en 12 maanden jong is.