Bedrijfsfotografie mogelijkheden

Beelden spreken meer dan 1000 woorden. Uw bedrijf in beeld brengen is belangrijker dan u denkt. Uw bedrijf straalt iets uit, de foto's moeten dit gevoel in beeld brengen en mensen doen besluiten contact met u op te nemen. Het gaat dan niet alleen om de medewerkers, maar ook de producten, de bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld broodbakken, vanaf het land tot aan de klant, aankoop van een woning etc. Wij denken mee, luisteren naar uw zienswijze op uw bedrijf en hoe u dit op de foto zou willen terug zien. De omvang van het product maakt ons niet uit, elk product is uniek en zo benaderen wij het ook.

 • Schoolfotografie

  Schoolfotografie

  De verplichte schoolfoto is voor sommige kinderen een regelrechte ramp. Lachen naar het vogeltje terwijl de klasgenoten staan te kijken is niet het makkelijkste voor een kind. Om een goede foto te maken is het belangrijk om rust in te bouwen en een klik te krijgen met het kind. Net even die knipoog, dat ene woordje kan maken dat het een leuke foto wordt. 
  De gemaakte foto’s kunnen op mijn website geplaatst worden. De ouders ontvangen een inlogcode per klas, waar zij de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Hierdoor merkt de school niks van de afhandeling, dus geen zakjes met geld in school. 

  Naast de bovengenoemde fotografie werk ik met verschillende scholen samen om hen van beelden te voorzien voor de schoolgids, het inrichten van de school met beelden die spreken voor het onderwijs. Wij werken met aluminiumframes met textieldoeken. Deze materialen hebben als voordelen dat zij zeer licht van gewicht zijn, makkelijk te monteren en eenvoudig verwisselbaar zijn. Voor een offerte op maat zijn wij u graag van dienst.

 • Reclamefotografie

  Reclamefotografie

  Dit is echt een vak apart!

  PR is niet compleet zonder goede beelden. Foto’s  nodigen uit om de tekst te gaan lezen. Wij fotograferen niet alleen daadwerkelijke producten, maar ook in het maken sfeerimpressie van bijvoorbeeld scholen hebben wij ruime ervaring.  

  De producten van een bedrijf worden op een zodanige wijze in beeld gebracht dat de sfeer eruit te lezen valt. De professionaliteit, de kwaliteit en de cultuur van een bedrijf moet klanten aanspreken. Teksten in reclame uitingen zijn niet het eerste waar de lezer naar kijkt. Als de afbeelding niet aanspreekt, wordt het artikel vaak niet gelezen of sterker nog; er wordt over heen gekeken. Juist omdat een ander item op een pagina interessanter is door de foto.

  Het is onze uitdaging uw bedrijf zo in beeld te krijgen dat u uw bedrijf hierin herkend. Door uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden met elkaar vooraf te bespreken, krijgt u de juiste foto in beeld.

  Daarnaast kunnen deze beelden ook gebruikt worden om in uw bedrijf in te richten met textieldoeken in aluminiumframes. Deze materialen hebben als voordelen dat zij zeer licht van gewicht zijn, makkelijk te monteren en eenvoudig verwisselbaar zijn.

  Voor een offerte op maat zijn wij u graag van dienst